Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Various – Woodstock: The Director’s Cut


DVD 00431


Artikelnummer: DVD 00431 Categorieën: , , , ,

Playlist :

1 Crosby, Stills & Nash– Long Time Gone
2 Canned Heat– Going Up The Country
3 Crosby, Stills & Nash– Wooden Ships
4 Richie Havens– Handsome Johnny
5 Richie Havens– Freedom
6 Canned Heat– A Change Is Gonna Come
7 Joan Baez– Joe Hill
8 Joan Baez– Swing Low Sweet Chariot
9 The Who– We’re Not Gonna Take It
10 The Who– Summertime Blues
11 Sha-Na-Na – At The Hop
12 Joe Cocker And The Grease Band– With A Little Help From My Friends
13 Country Joe And The Fish– Rock And Soul Music
14 Arlo Guthrie– Coming Into Los Angeles
15 Crosby, Stills & Nash– Suite: Judy Blue Eyes
16 Ten Years After– I’m Going Home
17 Jefferson Airplane– Won’t You Try
18 Jefferson Airplane– Uncle Sam’s Blues
19 John Sebastian– Younger Generation
20 Country Joe McDonald– I Feel Like I’m Fixing To Die Rag
21 Santana– Soul Sacrifice
22 Sly & The Family Stone– I Want To Take You Higher
23 Janis Joplin– Work Me, Lord
24 Jimi Hendrix– Voodoo Chile
25 Jimi Hendrix– Star-Spangled Banner
26 Jimi Hendrix– Purple Haze
27 Crosby, Stills & Nash– Woodstock
28 Crosby, Stills & Nash– Cost Of Freedom

Staat : in zeer goede staat


Gewicht 0,1 kg
Scroll naar boven