Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Algemene voorwaarden

Artikel 1: Algemene bepalingen 

De e-commerce website van www.gunstigkoopje.be, een domeinnaam in handen van 

Peter Gunst

Vinkeniersstraat 4

8650 Houthulst

BE0822.792.897

Ondernemingsnummer : 822.792.897

NACE-code : 47.910

biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen. Onderhavige Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website (“Klant”). Het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van www.gunstigkoopje.be  houdt in dat de Klant deze Voorwaarden geraadpleegd heeft en de toepasselijkheid van deze Voorwaarden uitdrukkelijk aanvaardt, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de Klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door www.gunstigkoopje.be  aanvaard zijn.

Artikel 2: Prijs 

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO. Alle goederen worden verkocht onder “de margeregeling” dwz dat de btw al in de verkoopprijs is verrekend. Indien gewenst kan er steeds een factuur meegeleverd worden, de btw hierop kan echter niet afgesplitst worden. Het aanvragen van de factuur dient te gebeuren bij het plaatsen van de bestelling.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. De foto bij een artikel is niet altijd een foto van het effectief aangeboden artikel.

Artikel 3: Aanbod 

Ondanks het feit dat de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden www.gunstigkoopje.be  niet. www.gunstigkoopje.be  is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. www.gunstigkoopje.be  is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten. Wanneer de Klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de Klant om vooraf contact op te nemen met onze ons. Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door www.gunstigkoopje.be. www.gunstigkoopje.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. 

Artikel 4: Online aankopen 

De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen: via overschrijving of contante betaling bij afhaling. www.gunstigkoopje.be  is gerechtigd een bestelling (schriftelijk) te weigeren, ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot de bestelling of elke andere bestelling of overeenkomst waarbij de Klant betrokken is.

Artikel 5: Levering 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in volgende landen: België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland,  UK, Italië, Spanje, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Finland, Polen, Portugal, Griekenland, Ierland, Tsjechië, Hongarije.

De levering gebeurt door BPOST, dit na betaling van de verzendings- en aankoopkosten. Als de betaling binnen is, gaat het pakketje zo snel mogelijk op de post (2 tot 3 werkdagen).

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de www.gunstigkoopje.be was geboden.

Indien pakketten verzonden moeten worden naar een land die niet in het overzicht met  Verzendingskosten voorkomt (zie rubriek “Hoe werkt het”) is www.gunstigkoopje.be niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van het pakket.

Tijdens week 29 van het jaar (= laatste volle week van juli) worden er geen pakketten verstuurd.

Artikel 6: Eigendomsvoorbehoud 

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van www.gunstigkoopje.be. De Klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van www.gunstigkoopje.be te wijzen, bv. aan eenieder die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen. 

Artikel 7: Herroepingsrecht

De koper heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De koper heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Dit kan enkel als de goederen zich in identiek dezelfde staat als bij de levering bevinden. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien de koper gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan de koper contact met ons opnemen via info@gunstigkoopje.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikel 8: Garantie 

Aangezien de verkochte artikelen door www.gunstigkoopje.be vallen onder de margeregeling (de verkochte artikelen zijn reeds aangekocht geweest door een derde) kan er geen garantie gegeven worden op deze artikelen.

Artikel 9: Klantendienst 

De klantendienst van www.gunstigkoopje.be is bereikbaar via email op info@gunstigkoopje.be of per post op het volgende adres Vinkeniersstraat 4, 8650 Houthulst. Eventuele klachten kunnen hieraan gericht worden. 

Artikel 10: Niet-betaling 

Betalingen dienen binnen 10 dagen binnen te zijn, anders krijg je een eenmalige herinnering. Mocht het bedrag 5 dagen later nog niet binnen zijn, dan gaat het product terug in de winkel. Aankopen worden pas verzonden na ontvangst van de volledige betaling.

Artikel 11: Aantasting geldigheid – niet-verzaking 

Indien een bepaling van deze Voorwaarden ongeldig, onwettig of nietig wordt verklaard, zal dit op geen enkele wijze de geldigheid, de wettigheid en de toepasbaarheid van de andere bepalingen aantasten. Het nalaten op gelijk welk moment door www.gunstigkoopje.be  om één van de in deze Voorwaarden opgesomde rechten af te dwingen, of gelijk welk recht hiervan uit te oefenen, zal nooit gezien worden als een verzaking aan zulke bepaling en zal nooit de geldigheid van deze rechten aantasten.

Artikel 12: Wijziging voorwaarden 

Deze Voorwaarden worden aangevuld door andere voorwaarden waar expliciet naar verwezen wordt, en de algemene verkoopsvoorwaarden van www.gunstigkoopje.be. Ingeval van tegenstrijdigheid, primeren onderhavige Voorwaarden. www.gunstigkoopje.be kan deze Voorwaarden steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen. Elke aankoop na de wijziging, houdt een aanvaarding in door de Klant van deze nieuwe Voorwaarden.

Artikel 13: Bewijs 

De Klant aanvaardt dat elektronische communicaties en back-ups als bewijsvoering kunnen dienen.

Artikel 14: Toepasselijk recht 

Bevoegde rechter Het Belgisch recht is van toepassing, met uitzondering van de bepalingen van internationaal privaatrecht inzake toepasselijk recht en met van de Rome-I verordening inzake internationale koopovereenkomsten betreffende roerende zaken. 

 
Scroll naar boven