Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Various ‎– Love Hurts – 28 Romantic Popsongs 2xLP




Artikelnummer: LP ADEH 311 Categorieën: , , , , ,

Label : Arcade

Info : Nederland 1983

Playlist :

A1 –Peaches & Herb Reunited 5:41
A2 –Elton John Blue Eyes 3:23
A3 –Judie Tzuke Stay With Me Untill Dawn 3:51
A4 –Bachman, Turner Overdrive Lookin’ Out For No. 1 5:13
A5 –John Miles Music 5:46
A6 –Marbles  Only One Woman 2:41
A7 –Magna Carta Airport Song 3:39
B1 –Nazareth  Love Hurts 3:51
B2 –Golden Earrings I’ve Just Lost Somebody 3:05
B3 –Cream White Room 4:54
B4 –Peter Skellern You’re A Lady 4:33
B5 –Walker Brothers The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore 3:00
B6 –White Plains When You’re A King 2:49
B7 –Aphrodite’s Child I Want To Live 3:50
C1 –10cc I’m Not In Love 5:56
C2 –Roger Daltrey Without Your Love 3:17
C3 –Earth & Fire Storm And Thunder 4:48
C4 –Cuby And The Blizzards Window Of My Eyes 3:24
C5 –Euson Both Sides Now 3:48
C6 –Rod Stewart Reason To Believe 4:02
C7 –Jimi Hendrix The Wind Cries Mary 3:17
D1 –Demis Roussos My Friend The Wind 3:58
D2 –Barry White Bring Back My Yesterday 5:08
D3 –Dusty Springfield Son Of A Preacher Man 2:24
D4 –Ace How Long 3:20
D5 –Julie Driscoll & Brian Auger Trinity This Wheel’s On Fire 3:30
D6 –Thunderclap Newman Something In The Air 3:50
D7 –Springwater I Will Return 2:57

Staat: album in zeer goede staat  / lp in zeer goede staat

Gewicht 0,1 kg
Scroll naar boven