Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Various ‎– Rock The City 2xLP


LP 01 4160 22


Artikelnummer: LP 01 4160 22 Categorieën: , , , , ,

Label : Arcade

Info: 1990

Playlist :

A1 –Yes Owner Of A Lonely Heart
A2 –Toto Stop Loving You
A3 –Foreigner Say You Will
A4 –The Babys Isn’t It Time
A5 –Meat Loaf You Took The Words Right Out Of My Mouth
A6 –Zinatra Love Or Loneliness
A7 –Golden Earring When The Lady Smiles
B1 –David Lee Roth Just Like Paradise
B2 –Kiss Sure Know Something
B3 –Eddie Money Take Me Home Tonight
B4 –Vengeance  If Lovin’ You Is Wrong
B5 –The Hooters Satellite
B6 –Then Jerico The Motive
C1 –Alice Cooper  Poison
C2 –Lou Gramm Midnight Blue
C3 –Europe  Open Your Heart
C4 –Jim Capaldi Something So Strong
C5 –Run-DMC Walk This Way
C6 –David Lee Roth California Girls
D1 –Boston Amanda
D2 –REO Speedwagon Can’t Fight This Feeling
D3 –INXS New Sensation
D4 –The Babys Everytime I Think Of You
D5 –Superbeau Feel Like Making Love
D6 –Joan Jett & The Blackhearts I Hate Myself For Loving You
D7 –The Damned In Dulce Decorum

Staat: album zeer goede staat/ lp zeer goede staat


Gewicht 0,1 kg
Scroll naar boven