Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Gloria Estefan ‎– Into The Light


LP 467782


Artikelnummer: LP 467782 Categorieën: , , , , ,

Label : Epic

 Info: 1991

Playlist :


A1 Coming Out Of The Dark 4:02
A2 Seal Our Fate 4:23
A3 What Goes Around 4:00
A4 Nayib’s Song (I Am Here For You) 4:39
A5 Remember Me With Love 4:33
A6 Heart With Your Name On It 4:46
A7 Sex In The 90’s 3:43
B1 Close My Eyes 4:29
B2 Language Of Love 4:15
B3 Light Of Love 3:52
B4 Can’t Forget You 4:14
B5 Live For Loving You 4:37
B6 Mama Yo Can’t Go 3:29
B7 Desde La Oscuridad (Coming Out Of The Dark – Spanish Version) 4:08

Staat: album near mint/ lp near mint 

overige albuminfo




Gewicht 0,1 kg
Scroll naar boven