Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Glen Campbell With The Royal Philharmonic Orchestra ‎– Live At The Royal Festival Hall 2xLP


LP SWBC-11707


Artikelnummer: LP SWBC-11707 Categorieën: , , , ,

Label : Capitol

Info: 1977

Playlist :

A1 Medley: Stars/Rhinestone Cowboy 6:14
A2 Dreams Of The Everyday Housewife 2:03
A3 Medley: (Let Me Be Your) Teddy Bear/Loving You 4:55
A4 Streets Of London 3:02
A5 Try A Little Kindness 1:58
B1 Southern Nights 3:16
B2 Medley: Good Vibrations/Help Me, Rhonda/Surfer Girl/Surfin’ U.S.A. 5:26
B3 God Only Knows 2:59
B4 If You Go Away 3:23
B5 Sunflower 2:51
C1 By The Time I Get To Phoenix 2:51
C2 Galveston 3:05
C3 Wichita Lineman 2:47
C4 Mac Arthur Park 7:00
C5 This Is Sarah’s Song 2:22
D1 Classical Gas 2:41
D2 William Tell Overture 2:34
D3 Soliloquy From “Carousel” 7:12
D4 That’s When The Music Takes Me 2:46
D5 Amazing Grace 3:51

Staat : album in goede staat / lp in goede staat


Gewicht 0,1 kg
Scroll naar boven