Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Gerry And The Pacemakers ‎– 20 Year Anniversary Album


LP DEB 1101


Artikelnummer: LP DEB 1101 Categorieën: , , , ,

Label : DEB Records

Info: 1982

Playlist :

A1 You’ll Never Walk Alone
A2 Magic Moments
A3 Give Me Your Word
A4 Ferry ‘Cross The Mersey
A5 I’ll Be There
A6 Whiter Shade Of Pale
A7 If
A8 Unchained Melody
A9 Don’t Let The Sun Catch You Crying
A10 I’ll Be Home
B1 I Like It
B2 Oh My Love
B3 The Story Of My Life
B4 How Do You Do It
B5 All In The Game
B6 World Without Love
B7 The Minute You’re Gone
B8 I’m The One
B9 Where Do You Go To My Lovely
B10 House Of The Rising Sun

Staat : album in zeer goede staat / lp in zeer goede staat


Gewicht 0,1 kg
Scroll naar boven