Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Anti-Heroin Project, The – It’s A Live-In World 2LP


LP 002892

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Artikelnummer: LP 002892 Categorieën: , , , , , ,

Label: Emi

Info: 1986 Europe

Playlist :

A1 Lizzy Welch And The Anti-Smack Band – Smack
A2 Sarah Miles – Cold Turkeying
A3 Chris Sutton – Hot Line
A4 Elvis Costello – The End Of The Rainbow
A5 Various – Live-In World
A6 Bonnie Tyler – It’s Not Easy
A7 Jonno & Dennis – Don’t Use Drugs
A8 Icicle Works, The With Pete Wylie – The Needle And The Damage Done
B1 Charley Foskett – Freak Street
B2 Charley Foskett – Scagg
B3 Hayley Mills & Dave Evans – Suspended Pool
B4 Precious Wilson & Kim Wilde & Darryl Pandy & Bobby Whitlock – Something Better
B5 Ringo Starr – You Know It Makes Sense
B6 Precious Wilson – Waiting In The Dark
B7 Dave Stewart & Barbara Gaskin – The World Spins So Slow
B8 Holly Johnson – Slay The Dragon
C1 Paul McCartney – Simple As That
C2 John Cleese & Bill Oddie & Ringo Starr – Naughty Atom Bomb
C3 Chris Rea – Candles
C4 Boon – Head Full Of Shadows
C5 Eurythmics – Aqua
C6 Saxon – We Came Here To Rock
C7 New Model Army – Heroin
D1 Howard Jones – Little Bit Of Snow
D2 Feargal Sharkey – Never Never
D3 Bananarama – Hooked On Love
D4 Dire Straits – The Man’s Too Strong
D5 Wham! – Blue (Armed With Love)
D6 Bucks Fizz – Magical
D7 John Parr – She’s Gonna Love Ya To Death


Staat : album in zeer goede staat/ lp in zeer goede staat

Gewicht 0,1 kg
Scroll naar boven