Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Various – Music For The Miracle


LP 002921

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Artikelnummer: LP 002921 Categorieën: , , , , ,

Label : Epic

Jaartal : 1986

Playlist :

A1 Huey Lewis & The News– Heart And Soul 3:56
A2 Bryan Adams– Run To You 3:50
A3 Daryl Hall & John Oates– Out Of Touch 3:56
A4 Lionel Richie– Running With The Night 4:09
A5 Wham – Careless Whisper 5:00
A6 Sade– Smooth Operator 3:47
B1 Bruce Springsteen– Cover Me 3:26
B2 Pointer Sisters– I’m So Excited 4:51
B3 Cyndi Lauper– She Bop 3:44
B4 Tears For Fears– Everybody Wants To Rule The World 4:13
B5 REO Speedwagon– Can’t Fight This Feeling 4:49
B6 Paul Young– Everytime You Go Away 4:17

Staat : album in zeer goede staat / lp in zeer goede staat

Gewicht 0,1 kg
Scroll naar top