Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Various ‎– 20 Super Hits – The Super Soul Show


LP SM 101


Artikelnummer: LP SM 101 Categorieën: , , , , ,

Label : Soul Music

Jaartal : 1975

Playlist :

A1 –Arthur Conley Sweet Soul Music
A2 –Wilson Pickett Hey Jude
A3 –Percy Sledge My Special Prayer
A4 –Booker-T Soul Limbo
A5 –Bob And Earl Harlem Shuffle
A6 –Otis Redding I’ve Got Dreams To Remember
A7 –Jesse And James Move
A8 –The Flirtations Someone Out There
A9 –Arthur Conley People Sure Act Funny
A10 –The Foundations Build Me Up Buttercup
B1 –Wilson Pickett Land Of A Thousand Dances
B2 –Otis Redding Dock Of The Bay
B3 –Percy Sledge When A Man Loves A Woman
B4 –The Barkays Soul Finger
B5 –Don Fardon Gimme Gimme Good Lovin’
B6 –The Supremes River Deep, Mountain High
B7 –Sam And Dave Soul Man
B8 –Stevie Wonder I Was Made To Love Her
B9 –The Sweet Inspirations Sweet Inspiration
B10 –Sam And Dave Soul Sister, Brown Sugar

Staat : album in zeer goede staat / lp in zeer goede staat

Gewicht 0,1 kg
Scroll naar top