Gunstig Koopje

Various ‎– Hits Album 6 2xLP



Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Artikelnummer: LP HITS 6 Categorieën: , , , , , ,

Label : Wea

Info: 1987

Playlist :

A1 –Madonna La Isla Bonita 4:00
A2 –Club Nouveau Lean On Me 3:58
A3 –Spagna Call Me 4:03
A4 –Simply Red The Right Thing 4:10
A5 –Breakfast Club Right On Track 4:30
A6 –Kim Wilde You Keep Me Hangin’ On 4:10
A7 –George Michael & Aretha Franklin I Knew You Were Waiting (For Me) 3:58
B1 –Jan Hammer Crockett’s Theme (Instrumental) 3:30
B2 –Nick Kamen Loving You Is Sweeter Than Ever 3:45
B3 –Terence Trent D’Arby If You Let Me Stay 3:11
B4 –Red Box For America 3:42
B5 –A-Ha Cry Wolf 4:00
B6 –Gregory Abbott Shake You Down 4:02
B7 –Bruce Springsteen Fire 2:53
C1 –Johnny Logan Hold Me Now 3:02
C2 –Spandau Ballet Through The Barricades 5:46
C3 –Fleetwood Mac Big Love 3:39
C4 –Cock Robin Just Around The Corner 4:10
C5 –Richenel Temptation 3:40
C6 –Jody Watley Looking For A New Love 3:59
C7 –Desireless Voyage Voyage 4:17
D1 –Ferry Aid Let It Be 5:36
D2 –Paul Simon The Boy In The Bubble 3:14
D3 –Alison Moyet Is This Love? 3:56
D4 –Oran “Juice” Jones* The Rain 5:05
D5 –Piet Veerman Sailin’ Home 4:33
D6 –Chris Isaak Blue Hotel 3:10
D7 –Lou Gramm Midnight Blue 3:50

Staat: album zeer goede staat/ lp zeer goede staat


Gewicht 0.1 kg
Scroll naar top