Gunstig Koopje

Deze website wordt vertaald door Google Translate vanuit het Nederlands en kan mogelijks een foute vertaling bevatten.

Kinks, The – The Kinks 2xLP


LP DP. 02


Artikelnummer: LP DP. 02 Categorieën: , , , , ,

Label : PYE Records

Jaartal : 1971

Playlist :

A1 Sunny Afternoon 3:32
A2 Sittin’ On My Sofa 3:00
A3 All Day And All Of The Night 2:23
A4 Don’t You Fret 2:42
A5 Look For Me Baby 2:12
A6 Set Me Free 2:10
B1 You Really Got Me 2:12
B2 See My Friends 2:41
B3 Where Have All The Good Times Gone 2:00
B4 Naggin’ Woman 2:28
B5 Such A Shame 2:13
B6 Dedicated Follower Of Fashion 2:59
C1 A Well Respected Man 2:40
C2 Louie Louie 2:56
C3 I’m Not Like Everybody Else 3:26
C4 Wait Till The Summer Comes Along 2:06
C5 Got My Feet On The Ground 2:12
C6 I Need You 2:25
D1 Dead End Street 3:17
D2 Till The End Of The Day 2:18
D3 I Gotta Move 2:24
D4 Wonder Where My Baby Is Tonight 1:59
D5 Tired Of Waiting For You 2:28
D6 Dancing In The Street 2:12

Staat : album zeer goede staat / lp zeer goede staat


Gewicht 0,1 kg
Scroll naar top